VARDAG

Typiskt måndagsmorgon

Godmorgon bloggen!
 

Jag ligger i soffan och äter en “raw revolution” i väntan på att mitt kaffe ska bli klart!😙 Idag är det ju måndag, och för en gångs skull kan man kunna kalla min måndagsmorgon för en typisk måndag haha..😉 Jag tror att jag börjar bli sjuk eller något..😐 Vaknade nämligen alldeles nyss med huvudvärk och har inte kommit upp ur sängen förens nu(?) Jag som alltid vaknar alldeles för tidigt och aldrig går upp efter klockan 9.00 på en vardag! Hm.. Det känns som något inte riktigt stämmer i min kropp!😩 Hoppas det går över, jag vill inte bli sjuk nu!😢

 
Idag tänkte jag starta morgonen med frukost och därefter ska jag nog ta en lång dusch!😙 Det finns ju inget bättre än en varm dusch när man känner sig lite sjuk.. Och efter duschen ska jag nog sminka mig medans jag kollar på mina favorit-youtubers!😉 Det låter som en oerhört bra morgon som kanske tar bort huvudvärken!
 
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.