VARDAG

MIINTO’S INTERVJU MED MIG

Åh vilka smickrande ord om mig!😙 Jag fick precis se en intervju jag är med i och jag blev glatt överraskad när jag såg hur fint dom har beskrivit mig som person.. När jag gör intervjuer i tidningar brukar jag få se intervjun med hela beskrivningen innan! Men när det gäller intervjuer på bloggar svarar jag ju endast på frågorna som ställs och får sällan se vad som skrivs i beskrivningen. Så jag överraskas varje gång kan man väl säga haha!😉 Som tur var blev jag positivt överraskad denna gång! Dock har det hänt att jag fått hemska beskrivningar förr..
 
Intervjun gjordes av www.miinto.se som är en nätbutik med bl.a. oerhört snygga kläder!😃 När jag besökte sidan för första gången ville jag köpa allt haha, det är verkligen min stil på plagg!😙 Utöver en nätbutik har miinto även en blogg som innehåller mode och intervjuer.. Kika på deras sortiment, ni kommer älska det!😍
 
Läs hela intervjun HÄR!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.