ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

Thaimat till middag

Hej bloggen!
 
Det fick bli en lite tidigare middag idag eftersom jag helt glömde bort att äta mat idag!😁 Som jag har nämnt tidigare händer det ganska ofta att jag glömmer äta mat under dagen.. Jag måste verkligen bli bättre på att få i mig någon slags näring vid lunchtid, annars kommer jag ju se ut som ett levande skelett snart!😐 Det var väl näst intill okej förut när jag inte tränade, men nu när jag börjat träna bör jag äta mer! Jag har även fått en och annan tillsägelse av kompisar som tycker jag slarvar..😄 Men idag slipper dom ju oroa sig i alla fall för jag har beställt hem en stor middag från thaien som innehåller oerhört många kalorier! Gach.. Vad gott det ska bli!😍
 
Min pojkvän beställde en pizza istället.. Han är ju knappast en thaimats-älskare haha!😉 Vi har så himla olika smak när det kommer till mat! Jag kan äta det mesta, men han är faktiskt ganska kräsen när det gäller mat..
 

2 thoughts on “Thaimat till middag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.