VARDAG

ProPud caramel till frukost..

Godmorgon bloggen!
 
Jag har precis vaknat och är oerhört trött..😩*gäsp* Idag har jag fullt upp med blogg-business så jag kommer inte få en så lugn dag haha! Men jag kommer trots det kunna blogga som vanligt, bra va?😙 Så nu ska jag äta frukost bestående av en ProPud med caramel-smak hihi.. Kan man starta dagen på ett bättre och sötare sätt? Jag är ju beroende av sötsaker, så den här frukosten (som dessutom är nyttig) känns ju som himelriket nu..😍 Dock var det många som kommenterade att caramel-smaken är äcklig, är det bara jag som älskar sött eller?
 
Anyway.. Nu måste jag göra mig iordning så jag slipper stressa!😉 Om ett par timmar kommer del #1 av min vlogg-serie upp!😃 För er som missat vad min vlogg-serie kommer handla om så är det alltså en serie där jag bjuder på rabattkoder och skönhets-tutorials till alla som tar studenten och även till tjejer som vill vara extra fina på skolavslutningen! I dagens vlogg kommer jag prata om studentprylar och ge ut en härlig rabattkod!!😉
 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.