MAKEUP / HUDVÅRD

PLATIN BETYGSÄTTER SMINK

Hej bloggen!
 
Som ni säkert minns köpte jag två sminkprodukter från Maybelline här om veckan..😙 Jag har ju prövat dom sedan dess och nu är det dags för en betygsättning här på bloggen! Jag tänkte ranka för- och nackdelar samt skriva vad jag tycker om produkterna.. Har ni prövat dessa? Kommentera gärna hur dom fungerar för er..😃
 
FIT ME #120:
Det här pudret..
✅Har en bra täckning
✅Ger lyster i hyn
✅Är lätt att applicera
✅Ger ett matt resultat
❌Håller inte hela dagen
 
MASTER SCULPT #01:
Den här contouringen..
✅Sitter hela dagen
✅Ger en naturlig look
✅Är kall i undertonen (inte orange)
❌Är inte så pigmenterande
❌Är jobbig att applicera
 
Jag kommer definitivt fortsätta köpa pudret eftersom jag är oerhört nöjd med det..😉 Gällande conturingen vet jag inte riktigt än! Alltså det finns ju många fördelar med den produkten, men jag tror inte att jag kommer köpa den igen eftersom jag vill ha en bättre och mer pigmenterande conturing.. Fast eftersträvar man typ ett väldigt naturligt och mjukt resultat rekommenderar jag starkt den här conturing-paletten från maybelline!😙 Jag tror det är en smaksak, man måste helt enkelt hitta dom produkterna som passar ens ansikte och tycke om hur smink ska vara.. Jag är ju en tjej som vill ha en relativt naturlig look, men samtidigt är det viktigt att jag använder mig av pigmenterande produkter..😇 Vad har ni för favorit-produkter när det gäller smink? 😉
 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.