ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

RAW REVOLUTION

Godmorgon bloggen!
 
Jag har precis tagit en varm dusch och vaknat till lite.. Senaste tiden har jag varit så himla trött på morgonen och jag vet inte riktigt varför!😑 Kanske beror det på att jag dragit ner på kaffe den senaste tiden? Jag har typ övergått till te haha.. Ärligt talat vet jag inte riktigt varför, men jag föredrar te över kaffe för tillfället! Anyway, jag ska äta frukost bestående av detox-te och en organic-bar! Tänkte se ett avsnitt av “PLL” också..😙 Lovely!
 
Idag kommer vloggen med svar på frågestunden upp..😃 En läsare undrade varför jag svarade på alla frågor i en vlogg istället för att bara svara i ett vanligt inlägg, och det är ju för att många läsare kommenterat att dom vill se svaren i en videoblogg.😙 Fast om båda sätten uppskattas kan jag ju givetvis variera här på bloggen!😉
 

One thought on “RAW REVOLUTION

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.