DAGBOK

DAGENS MYSIGA OUTFIT

Hej bloggen!
 
Ikväll är det melodifestivalen igen, yey!😙 Jag, pojkvännen och hans bröder ska ha mello-kväll här hemma hos oss med hamburgare till middag och goda snacks till efterrätt..😃 Så himla mysigt! Jag älskar ju att kolla på melodifestivalen eftersom det var en väldigt härlig tradition jag hade varje år med mina barndomsvänner när jag var mindre.. Dock har alla växt upp nu och är ständigt upptagna med jobb eller resor!😉 That’s life.. Numera blir det olika sällskap och olika snacks varje mello-lördag, men det är super-duper trevligt också!!😇
 
Dagens outfit består utav mina favoritbyxor och en mysig tröja..😙 Jag kände för att klä mig bekvämare idag, det är ju trots allt mello-lördag och då behöver man inte se så prydlig ut haha! Sedan fick det bli uggs för en gångs skull eftersom jag fryser så himla mycket. Jag som trodde det skulle bli vår när snön försvann, men nu är det snöstorm igen(?)😑*suck* Vilken tur att jag inte ska ut på krogen ikväll, det hade varit oerhört kallt!😩
 
BYXA – GINATRICOT // TRÖJA – H&M // SKOR – UGGS // JACKA – SALT // VÄSKA – ????
 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.