VARDAG

Beroende av solarium?

Haha.. Nej, jag har väl inte blivit så beroende av att sola solarium?😉 Jag gör det ju bara varannan och ibland var tredje dag, så hur kan ni säga att jag är beroende(?) Hm.. Jag tror ni överdriver en smula angående det!😙
 
Strax ska jag gå till posten för att hämta ut ett paket som har kommit..😃 Ärligt talat har jag ingen aning om vart det innehåller eller kommer ifrån, så det blir en överraskning! Efter jag hämtat ut paket ska jag hem igen, äta lunch och se ett avsnitt av “kardashians” tänkte jag..😙 Det är ju trots allt fredag idag och då är det tillåtet att slappa lite extra! Vad jag ska göra ikväll vet jag faktiskt inte än(?) Jag har ärligt talat inte ens tänkt så långt..
 
Juste.. Det var ett par läsare som undrade vart man kan köpa den rosa shaker som jag brukar ha på gymmet, och den är från Budo&Fitness! Den kostar inte alls mycket, är oerhört härlig att dricka ur & ni hittar den HÄR!
 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.