ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

#TBT

..till när jag flyttade hemifrån samt flyttade ihop med min pojkvän!😙 Det var en sån otroligt underbar känsla att äntligen klara sig själv och tillsammans med pojkvännen bestämma hur vårt hem skulle se ut.. Jag kommer nog aldrig glömma den första kvällen i lägenheten, då vi skålade i champagne!😉 Det var även den kvällen som grannarna fick oss att upptäcka hur lyhörd det var haha! Jag minns att vi båda stelnade till, kollade på varandra och utbrast “var det där vad jag tror det var!?” haha!😂 Ja, så kan det gå ibland! Men som tur var har vi inte hört något liknande sedan den kvällen..
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.