VARDAG

Perfekta frukosten efter gymmet

Godmorgon bloggen!
 
Jag har precis kommit hem från gymmet, det blev ett kombinerat pass med både ben och motion..😙 När jag var på gymmet passade jag även på att sola och då upptäckte jag hur brun jag faktiskt blivit!! Helt sjukt att jag bara efter några gånger (..eller ganska många gånger ärligt talat) blivit oerhört solbränd..😃 Anyway, nu så tänkte jag dricka en detox-smoothie innan det är dags att ta en dusch och fräscha till sig! Därefter ska jag nog redigera lite vlogg och svara på några blogg-mejl.. Rolig förmiddag va haha?😉 Som tur är har jag än mycket roligare kväll framför mig med trevligt sällskap och sushi!😍 Kan det typ bli bättre än så eller? Don’t think so..
 
Receptet på smoothien hittar ni HÄR!
 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.