VARDAG

LOCKIGT HÅR

Hej bloggen!
 
Jag har precis suttit i telefon-möte med en härlig tjej och diskuterat ett samarbete, yey..😙 Nu ska jag äta en sen lunch och därefter tänkte jag spela in en vlogg med svaren från frågestunden. Alltså jag hade faktiskt helt glömt bort att jag ens hade en frågestund haha!😉 It has been a stressful week.. Fast som tur är har jag alla fina läsare vid min sida som ständigt håller koll på mig och säger till när jag glömmer något, tack sweeties!!💕
 
Vad tycker ni om dagens hår?😃 Jag älskar ju lockar, men på senaste tiden har jag låtit mitt hår vila eftersom det blev lite för mycket där ett tag när jag blekte håret ljusare och var hårmodell..😁 Fast nu känns det som om mitt hår äntligen klarar av att lockas igen! Gach.. Vad jag har saknat lukten av heat protection spray och varma plattänger haha!😉*blink* Jag tror jag har blivit beroende av hårfix och all övrig skönhet på senaste.. Förut nöjde jag mig med lite puder och ögonbrynspenna, men nu känner jag mig naken utan lashes!😑*puh*
 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.