ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

FJÄDER-WANTIES

Hej bloggen!
 
Vet ni vad jag har gått och velat ha hela veckan? En fjäder-jacka i grå nyans!!😙 Alltså när jag först såg dessa jackorna tyckte jag att dom var lite för mycket.. Att jag inte skulle kunna bära upp en jacka som den här, men vet ni vad! Jag tror den här jackan skulle passa mig perfekt.😉 Den är mjuk, gosig och passar nog alla väskor jag äger haha! Kan det bli bättre? Jag är så sugen på att köpa denna jacka, antingen i grå eller kanske i svart.. Vilken färg tror ni skulle passa mig bäst sweeties? Det känns som jag alltid köper svart, vill variera mig lite nu!
 
Vet ni vart man kan få tag på dom här söta jackorna? Kommentera i så fall..😃
 

Bildkälla: www.tradera.com

One thought on “FJÄDER-WANTIES

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.