VARDAG

VECKANS TO-DO

YEY! Det här är vad jag ska göra i veckan..😃 Jag har faktiskt planerat in mina träningspass varannan dag nu, fast jag kommer antagligen träna mer än så eftersom jag verkligen vill bli av med min smärta i höften!😑 Det var ju en läsare som skrev att det enda jag gör är att klaga på min höftskada och att jag borde sluta med de(?) En människa som skriver något sånt har nog aldrig upplevt smärta eller haft sinne för omtänksamhet. Jag gör mycket mer än att klaga, jag kämpar!! Dessutom vet jag inte om min höft kommer bli bra av träning eftersom läkarna bara har sagt att dom “tror” det kan hjälpa.. Det jag gör är att kämpa in i det sista!! Stör det dig eller?
 
Anyway, jag har som sagt en vecka full av möten och en del vloggar.😙 Men det är ju sånt här som jag tycker är så himla roligt haha.. Att starta nya samarbeten med olika företag, filma samt redigera vloggar och springa fram och tillbaka till gymmet!😉 Sedan har jag även blivit inbjuden till en sushi-kväll tillsammans med härliga människor, jag som älskar sushi och trevligt sällskap!😃 Det kommer bli en rolig vecka känns det som, lovely!
 
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.