VARDAG

NY VECKA & NYA ÄVENTYR

Godmorgon bloggen!
 
Jag har precis vaknat och gjort iordning en detox-smoothie till frukost..😙 Och nu sitter jag i soffan och tänker på en grej som har med bloggen att göra.. Förra veckan märkte ni nog att det var en väldigt dålig vecka här på bloggen och även på min youtube-kanal!😐 Min kamera gick ju sönder och jag uppdaterade verkligen inte bra under hela veckan.. Men nu är det en helt ny vecka och jag har nya roliga saker på gång, så framöver blir det som vanligt här på bloggen igen!! Med andra ord, 4-5 inlägg per dag och självklart en hel del vloggar också!😃
 
Vet ni vad? Jag har fått låna en filmkamera att filma med tills min trasiga kamera är fixad eller ersatt..😙 Det känns ju så himla skönt att äntligen ha en fungerande kamera igen! Jag höll på att få panik i förra veckan när min kamera helt plötsligt gick sönder.. Den här veckan ska jag ju filma vloggar i samarbete med olika företag, och hur hade det då sett ut för dom om jag filmade vloggen med en kamera jag inte trivs med(?) Nä, det hade verkligen inte varit bra PR för min blogg haha!😉 Jag uppskattar verkligen att jag fick låna en ny kamera så att jag slipper utsätta min blogg för fara.. Ja, det låter säkert oerhört larvigt!!😄 Jag vill ha bästa kvalitet, inte “B”!
 
Nu ska jag göra en kopp kaffe och kolla på “Kardashians” så jag vaknar till ordentligt..😉 Därefter tänkte jag göra mig iordning, svara på blogg-mejl och göra en to-do-list! Det kommer ju bli en väldigt lugn måndag idag, det enda jag ska göra är att ha ett hemligt möta med Sarah och Jhennifer hihi.. Vi ska prata lite business ihop!
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.