VARDAG

DAGS ATT BLI SOLBRÄND

OMG!😉 Jag har blivit en riktig solarie-torsk igen.. Minns ni för typ 5 år sedan när alla tjejer i princip bodde i ett varsitt solarium och såg ut som pepparkakor allihopa haha?😄 Ja, jag verkar ha kommit in i den perioden ännu en gång!! Fast den här gången har jag ju solarium som ingår i mitt gymkort så det blir allt oftare haha.. Men det skadar ju inte att se brun och fräsch ut nu på vinterhalvåret! Jag är ju en sådan person som alltid blir lik-blek på vintern så det känns som solarium är rätt metod för mig, och dessutom har jag så nära också!😃 När jag var mindre och bodde på Ekerö fick jag ju åka jättelångt för att komma till solariumet, jag tror det tog ungefär 1 timme faktiskt.😑 Att man åkte så långt för att bli lite brun haha! Numera tar det ca 7 min istället!
 
Efter solningen tänkte jag åka hem, ta en dusch och fixa mig.😙 Jag tänkte faktiskt pröva det här nya skulptur-pudret jag köpte från maybelline här om dagen! Hoppas det blir snyggt, för annars lär jag behöva sminka om mig eller ännu värre, skämmas för mitt utseende när jag träffar Sarah och Jhennifer senare i eftermiddag!😉
 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.