VARDAG

BUSINESS-MÖTE

Hej bloggen!
 
Jag har precis klätt på mig och ska alldeles strax iväg på ett spännande business-möte tillsammans med Sarah och min blogg-kompis Jhennifer!😃 Vad mötet handlar om kan jag ju dessvärre inte avslöja ännu eftersom jag inte ens vet om jag kommer gå vidare med det vi ska prata om liksom, men jag lovar att berätta vad det gäller om det skulle vara så att jag skulle nappa på erbjudandet..😉 Nu måste jag rusa så jag slipper komma sent!!
 
Här är dagens facelook förresten, jag har använt mig av det nya skulptur-pudret från maybelline..😙 Kanske ska visa hur man använder det i en videoblogg framöver(?) Skriv gärna i kommentarsfältet om ni vill ha en sådan vlogg med lite sminktips och trix på hur man gör för att bli så snygg som möjligt.. Älskar nya pudret!!!
 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.