VARDAG

BUSINESS-MÖTE AVKLARAT

Hej bloggen!
 
Business-mötet med Jhennifer och Sarah var oerhört trevligt och gick givetvis bra..😙 Vi möttes på Scandic vid 17-tiden och tog en kaffe ihop medans vi pratade om det hela! Dock är jag ju väldigt försiktig när det kommer till samarbeten eller ambassadör-arbeten, så jag ska möta upp dessa underbara tjejer på onsdag igen för att få en bättre och klarare uppfattning av detta. Först då vet jag om jag ska tacka ja eller nej till erbjudandet!😃
 
Imorgon får jag förhoppningsvis hem paket från två olika företag som jag ska vlogga med, YEY!😉 Dom skulle komma antingen imorgon eller på onsdag, så nu hoppas jag att dom dyker upp på posten så fort som möjligt hihi!! Jag ser verkligen fram emot att göra dessa vloggar..😍 Ska bland annat ge rabattkod på studentmössor, härligt vaa?😙 Så har ni inte beställt en mössa än (eller om ni vill ha en extra) så får ni kika in på min blogg i slutet av den här veckan sweeties, för då får ni ju rabattkod genom mig på oerhört snygga mössor!😃 Lovely!
 
Nu ska jag äta middag med min pojkvän som vrålar från köket att käket är serverat haha..😉 Så jag ska väl typ avsluta det här extremt ointressanta inlägget nu och stänga ner datorn för kvällen! Vi hörs imorgon sweeties..
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.