VARDAG

HAPPY VALENTINES DAY

Godmorgon och glad alla hjärtans dag sweeties!😙💕
 
Jag har precis vaknat och blivit överraskad av min pojkvän med en bukett rosa tulpaner, ett fint kärleks-kort och en ask med god choklad..😍 Så himla romantiskt hihi! Jag älskar ju romantiska överraskningar så jag blev verkligen lycklig när jag såg hur fint han hade gjort bara för min skull!😃 Idag handlar ju allting om kärlek och romantik, så därför tänkte vi göra en härlig frukost bestående av kaffe, bacon, scramble eggs m.m..😉 Det är verkligen gott att starta dagen med en rejäl “hotell-liknade” frukost, så det ser jag fram emot haha! Sedan ska vi väl ta det lugnt innan det är dags att göra oss iordning inför ikväll.😙 Min pojkvän har nämligen bokat bord på en mysig steakhouse-restaurang, när han sa det imorse blev jag så glad!! Jag älskar ju kött haha..😉*blink*
 
Vi hörs lite senare sweeties för nu ska jag och min pojkvän göra frukost..
 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.