VARDAG

SHOPPAT NYA PUDER

Hej bloggen!
 
Ikväll ska vi som sagt ha mello-kväll här hemma och det är även därför jag inte bloggat så bra idag..😙 Först åkte jag till Tyresö centrum för att shoppa lite smink som jag ville ha och sedan handlade vi middag till ikväll, och sedan när vi kom hem storstädade vi lägenheten så det är fint när gästerna kommer!😃 Så det har varit fullt upp och inte en minut över till bloggen, förens nu!😉 Jag hade typ 10 olika paket från företag som bara låg och tog plats på golvet här hemma haha.. Jag är inte så bra på att plocka ur paketen jag får på posten!!😄
 
Jag köpte som sagt smink idag, och det blev två puder från maybelline faktiskt..😙 Jag har länge behövt köpa ett nytt vanligt puder, och idag såg jag ju det här “contouring-liknande” pudret som jag bestämde mig för att köpa när jag ändå shoppade..😉 Hoppas verkligen det är bra! Jag har ju alltid svårt att hitta mörkare nyanser som passar mitt ansikte, men den här känns inte alls orange i undertonen, så förhoppningsvis blir den fin!😃
 
PS! Jag kommer självklart prata mer om dessa puder om dom fungerar bra för mig..
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.