VARDAG

ALOE VERA

Godmorgon bloggen!
 
Jag ligger i soffan med ett glas aloe vera i handen och väntar på att mina smärtstillande ska börja värka så jag kan fungera som en normal människa resten av dagen!!😙 Egentligen var dagens planer att jag skulle iväg till gymmet och därefter åka på ett skönhets-event, men det verkar inte bli av eftersom jag mår dåligt..😢 Istället ska jag kanske sola solarium och försöka få tag på nikon för att lämna in min kamera! Och senare ikväll ska vi ju ha melodifestivalen-kväll här hemma, så jag ska försöka bli av med smärtan tills alla kommer hit till oss..😁
 
Strax ska jag ta en dusch och därefter tänkte jag redigera en vlogg som kommer upp senare idag!😇 Vi hörs om ett par timmar sweeties, hoppas ni har en härlig lördag och mår bättre än vad jag gör i dagsläget.. PUSS!
 

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.