VARDAG

VILKA VLOGGAR ÄR BÄST?

Hej bloggen!
Den senaste timmen har jag typ legat här i soffan och kramat en kudde medans jag kollat på min favoritserie “pretty little liars” och tyckt synd om mig själv haha!😉 Nu mår jag lite bättre, så alldeles strax tänkte jag gå till affären för att köpa tamponger och choklad.. Det är ju dom två viktigaste sakerna när jag har mensvärk!😙 Utan marabou’s apelsinkrokant skulle jag ju inte klara mig länge!! Jag har choklad-cravings när jag har mens..
Anyway.. Jag ska som sagt gå och handla strax och sedan ska jag svara på blogg-mejl!😃 Därefter tänkte jag även försöka spela in en video, men vi får se om jag klarar det med mina smärtor.. Jag har förresten funderat på om jag ska spela in fler “Follow me around” vloggar framöver(?) Berätta gärna vad ni tycker om den idéen i kommentarsfältet! Skulle ni vilja följa med mig och se exakt allt jag gör under en dag liksom?😉 Eller tycker ni mer om vloggarna där jag pratar om olika produkter, skönhet, träning osv..? Det skulle vara oerhört snällt och uppskattat om ni delade mer er av era åsikter i en kommentar så jag vet vad som är roligast!!😃 Tack finisar!
VILKA VLOGGAR ÄR BÄST UTAV FÖLJANDE?
– FOLLOW ME AROUND
– SKÖNHET
– TRÄNING
– TÄVLINGAR
– HISS & DISS
– “PLATIN TESTAR”

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.