DAGBOK

MENSVÄRK

Godmorgon bloggen!
 
Ursäkta att jag är så extremt öppen, eller varför ber jag ens om ursäkt?😑 Det jag tänker prata om är ju helt naturligt och inget att skämmas för precis.. I alla fall, jag vaknade upp med världens mensvärk idag och kom inte upp ur sängen fören efter klockan 10.00!😢 Dessutom har jag ont i höften eftersom jag tränade två dagar på raken.. Dock tränade jag ju givetvis inte ben bägge dagarna, men jag värmde upp med en lång powerwalk båda gångerna och det räcker för att jag ska få extremt ont!😐 Det är alltså därför jag uppdaterar så sent här på bloggen idag.. Jag har ju världens mensvärk och svårt att koncentrera mig på något annat än att vila! Dock måste jag gå till affären snart för att köpa mer tamponger..😑*puh* Hur ska jag klara av det när jag har ont?
 
Nu ska jag lägga mig i soffan, kolla på ett avsnitt av “Pretty little liars” och äta choklad.. Ni vet apelsinkrokant-chokladen från marabou, det är ju typ det enda som hjälper när jag har en kraftig mensvärk haha!😉 Och till frukost fick det bli en lite onyttigare variant eftersom jag behöver extra energi just idag, jag åt protein-müsli och fil med smak av jordgubb.. Det var faktiskt ganska gott, men lite för onyttigt för mig som sagt!! Jag vill ju undvika onödiga kolhydrater och få i mig massvis med protein istället!😉 Aja, jag ska sluta babbla nu.. Puss!
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.