VARDAG

SMÄRTSAMT GYMPASS

Hej bloggen!
 
Jag har precis kommit hem från gymmet och ska alldeles strax ta en dusch..😃 Gympasset idag gick jättebra trots att jag fick kämpa en hel del i ben-maskinerna! Min höft har ju typ haft 4 dagars “gym-vila” nu när jag sprungit på event och planerat ett kommande projekt med olika företag, så det gjorde extra ont att komma igång med träningen idag.. Men jag överlevde och nu ska jag vräka i mig smärtstillande för att må bättre!😉
 
Tidigare idag var jag som sagt på blogg-fika med Peter, vi sågs för att diskutera en idé..😙 Och det kändes bra att äntligen få prata med honom och få lite åsikter! Jag har ju inte pratat med någon om det här projektet jag vill dra igång innan, så efter dagens fika känns det ju som jag fått mycket mer inspiration och kraft för idéen..
 
Nu ska jag som sagt ta en dusch eftersom jag är oerhört svettig, och sedan tänkte jag göra middag eftersom jag helt glömt bort att äta idag!😁 Jag förstår ju faktiskt inte hur jag kan glömma bort att äta mat om dagarna, jag borde väl åtminstone märka att min kropp behöver energi(?) Fast på något sätt lyckas jag typ undvika det varje dag i princip, på grund av att jag är upptagen med något viktigt eller glömmer bort tiden helt enkelt.😑 Men middag brukar jag i alla fall äta och idag tänkte jag göra pyttipanna med rödbetor, mums!!😙 I love it..
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.