DAGBOK

FETTISDAGEN

YEY!😃 Det är fettisdagen idag och det betyder ju att man kan äta hur många semlor man vill utan att ens få dåligt samvete efteråt haha!😉*blink* Personligen är semmeldagen den bästa “mat-dagen” på året eftersom semlor är så himla goda och innehåller mandelmassa som jag älskar!!😍 Jag har ju säkert berättat det förut, men när jag var liten kunde jag äta upp en hel mandelmassa-rulle utan problem hahah.. Äckligt ellerhur??😄 Som tur är har jag mognat nu och får bara i mig en halv rulle i dagsläget!😉 Mandelmassa-diet nästa kanske?
 
Anyway, jag ska självklart äta semlor idag och bara fetta mig helt enkelt haha..😄 Sedan ska jag in till stan för att träffa Peter på en blogg-fika! Vem vet, då kanske det blir en semla till för min del(?)😙 Nja, vi får se om jag ens orkar en hel först och främst haha.. Hoppas att ni också får äta stora och gräddiga semlor idag sweeties!
 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.