VARDAG

DAGENS PLANER

Hej bloggen!
 
Jag är så seg idag.. Bara att duscha och sminka mig tog väldigt lång tid(?)😁 Fast det kan även bero på att jag kollade på nya youtubers och sedan stod med silvershampoo i håret i typ 10 minuter för att få bort alla gula nyanser som dykt upp den senaste veckan. Alltså gula nyanser är en blondins värsta fiende haha!😉*blink*
 
Anyway.. Nu ska jag kolla igenom mailboxen och svara på lite mejl tänkte jag!😙 Sedan ska jag äta lunch och därefter ska jag in till stan för att träffa min blogg-kollega Peter.. Vi ska bland annat prata om en idé jag har inom sociala medier och han ska få ge sin åsikt!!😃 Jag vill typ alltid höra vad utomstående tycker om mina idéer innan jag trampar gasen i botten! Annars kanske jag ger mig in i något som bara blir en bilolycka..😂 OMG! Jag älskar mina jämförelser ibland alltså! Så klockrent haha..😄 Ja, jag är en sån där konstig människa som skrattar åt sina egna skämt och älskar sig själv för det!😉 Nu ska jag som sagt kolla mailboxen, vi hörs!
 
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.