VARDAG

MINA ÖGONFRANSAR

Hej bloggen!
 
Jag fick en fråga från en läsare som undrar om jag använder mig av lösögonfransar dagligen eller om jag har förlängt mina fransar på salong.😃 Och jag använder mig faktiskt av lösögonfransar.. Jag vill ju självklart testa fransförlängning eftersom det tar väldigt mycket tid att limma på mina fransar varje morgon! Dock har jag typ inte vågat eftersom jag har hört väldigt många skräck-historier om fransförlängningar!😐 Jag vill hitta någon som är seriös, erfaren och ansvarsfull inom fransförlängning!! Annars kan jag riskera att få fula fransar eller till och med bli blind..😑 Känner ni till någon extremt duktig och säker “fransförlängare” så får ni gärna höra av er till mig så jag kan ta kontakt med den personen!😃 Men tillsvidare använder jag mig av lösögonfransar..
 
Juste.. Jag fick även höra att jag var lik Alexandra Bring nu när jag börjat med lösögonfransar(?) Dock ser jag inte själv någon likhet mellan henne och mig! Det kanske är våra norrländska kindben som får oss lika..?😉
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.