VARDAG

TV4-huset

Hej bloggen!
 
Vi har det verkligen jättetrevligt på ENT. CAMP!😃 Hittills har vi fått titta runt i TV4-huset, pratat med andra bloggare och lyssnat på inspirerande föreläsningar som gett mig bra tips inom media-världen!😙 Nu är det dags för lunch och det ska bli underbart för jag är så himla hungrig!! När jag ska på sådana här lite “större” event blir jag lätt nervös (som ni såg i gårdagens video) och då har jag svårt att äta..😁 Men när jag väl har kommit till eventet och insett att jag trivs bättre än någonsin bland alla blogg-människor så släpper givetvis nervositeten, och då blir jag vansinnigt hungrig haha!😉 Så nu ska vi äta och det ska bli underbart som sagt..
 
Juste.. Jag håller på att vlogga under hela dagen idag, det ska bli jättekul att lägga upp på bloggen eftersom jag då kan visa mer i detalj hur dessa event faktiskt går till.. Roligt va? Jag ser fram emot att visa er min dag!
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.