ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

ENT. CAMP

Godmorgon bloggen!
Jag är på ENT. CAMP nu, och för er som är nya läsare här på bloggen så är det ju alltså ett heldags-event som TV4 bjudit in mig till idag!😃 Vi som är inbjudna är bloggare, youtubers och instagrammare så jag känner mig verkligen hemma här bland alla foto-galna människor haha!😉 Det är så skönt att umgås med bloggare och framför allt youtubers eftersom man knappast får några konstiga blickar om man filmar sig själv och pratar med alla läsare/följare i kameran.. I love it!😙 Nu ska vi äta frukost och sedan börjar dagen på allvar, YEEY!😃
PS! Jag ska försöka uppdatera så gott det går under dagen..
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.