VARDAG

ENT. CAMP – FOTON

Hej bloggen!
Jag har haft en oerhört inspirerande heldag hos ENT. CAMP i TV4-huset.😃 Vi fick se lite olika studios, lyssna på bra föreläsningar, mingla med härliga människor, äta massor med gott och lära oss hur man kan nå längre inom sociala medier!!😙🎥 Under hela dagen har jag filmat, så ni ska ju få se mycket mer av den här dagen i en vlogg som kommer upp nu på söndag faktiskt, YEY!😉 Men tills dess får ni nöja er med foton från eventet.
På plats träffade jag Lina, en tjej som jag jobbat med på olika filmjobb förut.. Det kändes ganska skönt att jag hade någon vid min sida som jag kände sedan innan! Då blev det ju lättare att ta kontakt med nya människor och lära känna övriga bloggarna, youtubers och instagrammare som var bjudna till eventet.😃 Jag har ju lite svårt för att gå själv på event(?) Varför vet jag inte, men jag känner mig liksom tryggare om jag har sällskap.. Dessutom blir det roligare också, om man har någon att larva sig med haha!😉*blink* När jag väl kommit in på eventet lärde jag känna folk ganska fort! Alla jag hälsade på var typ från Hälsingland eller Göteborg, så jag kände mig relativt ensam som Stockholmare!😄 Fast det var ju såklart kul att träffa bloggare, youtubers och instagrammare från hela landet och höra hur dom arbetade med sociala medier!😍 Ja, jag är en blogg-nörd..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.