ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

ALLA HJÄRTANS DAG TIPS

YEY!😃 Många läsare har frågat efter mina alla hjärtans dag tips den senaste veckan.. Och nu har jag gjort en videoblogg till er med alla mina tips på vad ni kan hitta på!!😙 Självklart riktar jag mig ju till både “upptagna” och singlar eftersom alla hjärtans dag handlar om kärlek, det heter ju inte “alla pars dag” hahaha..😉*blink*

Har ni egna förslag på aktiviteter under alla hjärtans dag?😃 I så fall får ni gärna kommentera dom här nere i mitt kommentarsfält så andra läsare kan ta del av just dina tips, om mina inte dög haha..😉 Puss och kram!!

Psst! Klicka på “HD” under inställningar för bästa kvalitet..

https://www.youtube.com/watch?v=QV4EcaK1_QM

One thought on “ALLA HJÄRTANS DAG TIPS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.