VARDAG

HAMBURGARE MED POMMES

Hej bloggen!
 
Jag har haft en hektisk eftermiddag framför datorn och besvarat en massa mejl inför ett kommande projekt här på bloggen, som ni kommer älska btw..😉 Det här projektet startade jag upp för ett par dagar sedan och jag har ju redan fått väldigt positiv respons från annonsörer!!😃 Vad projektet handlar om avslöja jag inte än, men det kommer ni få se redan nu i vår.. Och tro mig, ni kommer bli glatt överraskade och älska det hihi!!😙
 
Nu ska jag äta middag och se en film för att koppla av lite.. Det har som sagt varit en väldigt hektiskt (fast bra) dag och jag har dessutom haft väldigt ont på grund av min höftskada!😐 Hatar att ha ont.. Så nu ska jag äta en god middag tillsammans med min pojkvän, det blir hemgjorda hamburgare med friskobröd och till det har vi gjort pommes med en oerhört god dipp-sås!😃 Asso finns det typ något godare än en hamburgare med en saftig köttbit efter en lång dag med mycket arbete och smärta i benet(?)😙 Jag tror inte det i alla fall hahah..
 
Vi hörs imorgon sweeties..
 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.