VARDAG

VECKANS SCHEMA

Hej bloggen!
 
Jag har en ganska “lugn” hemmavecka vecka framför mig, bortsett från på fredag..😙 Då ska jag ju iväg på ett event som TV4 bjudit in mig till, dom letar efter nästa stjärna inom youtube, blogg och insta!😃 Det ska i alla fall bli oerhört roligt och intressant att gå på, eventet håller ju liksom på en hel dag! Så himla nervöst haha!😉
 
Och som ni ser ska jag fixa naglarna idag!😍 Yey, det var så himla längesen jag hade snygga naglar så jag ser så mycket fram emot att äntligen få klorna förlängda och fixade igen.. Dock vet jag inte vad jag ska ha för färger eller style den här gången! Men jag tror jag ska köra på något stilrent eftersom jag ska på event nu på fredag. Då vill man ju inte dyka upp med chock-rosa naglar precis.. Det känns inte vintrigt heller(?)😁 Kanske ska köra på en kall nyans i grå eller kaffe? Hm.. Jag får se helt enkelt, ska vara hos nagel-tjejen först vid 17:00..
 

En kommentar

  • Korralin

    Hej!
    Det står i din beskrivning att "She is involved in television, music videos and movies", så jag undrar – vilka produktioner kan man se dig i? Har följt dig ett tag nu men inte hittat något hehe…
    Har för mig att du skrivit att du jobbar som modell också och då undrar jag var du är signad?
    KRAM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.