VARDAG

MOT NAGELTERAPEUTEN

Hej bloggen!
 
Jag har precis gjort mig klar för att åka och nu ska jag fixa naglarna hos en tjej här i Tyresö!😃 Det ska bli så himla skönt att ha fina klor igen haha!😉 Dom senaste månaderna har jag ju typ undvikit nagelförlängningar eftersom mina naglar var så himla slitna efter allt springande till salongen.. Men nu är det dags igen och jag är så glad över att jag bokade in den här tiden!!😙 Tänk om jag hade gått till TV4’s event med fula naglar(?) Dock har jag ingen aning om vad jag ska välja för färg osv.. Fast det ska jag nog bestämma på plats tror jag!
 
Oj, nu måste jag verkligen rusa för att slippa komma sent!! Jag hatar ju att komma försent, det känns så himla oproffsigt och oseriöst.. Dessutom har jag en massa att göra ikväll så jag vill gärna bli klar så fort som möjligt!
 
Fortsättning följer sweeties..
 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.