VARDAG

TJUVSTARTAR FETTISDAGEN

Hej bloggen!
 
Om ungefär en vecka är det ju fettisdagen och det betyder ju att man kan vräka i sig hur många semlor man vill utan att få dåligt samvete haha..😉 Dock kände jag att det var lika bra att tjuvstarta med en semla redan nu eftersom butikerna är proppfulla med semmel-kartonger!😁 Det här är nog den godaste “dagen” på året om man jämför med dagar som till exempel kanelbullens dag, våffeldagen osv.. Visst, jag är oerhört svag för våfflor men dom kommer faktiskt på en andra plats!😙 Mandelmassan är helt klart det som avgör rakningen på alla “gottis-dagar” haha..😇 När jag var mindre brukade jag äta bara mandelmassa, så svag är jag för det!!
 
Anyway.. Efter fikan ska vi åka iväg på middag och äta oss ännu fetare haha!😉*blink* Jag tror att jag måste bo på gymmet efter den här extremt feta och onyttiga helgen som inkluderat både pizza, semlor och rödvin!
 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.