VARDAG

COMFY OUTFIT

Hej bloggen!
 
Jag har precis mejlat utvalda företag för ett eventuellt vlogg-samarbete.😃 Det känns så bra och jag ser fram emot att få svar imorgon när alla är tillbaka på kontoren! Ja, jag ser fram emot en måndag hahah!😉*blink* Fast det gör man väl när man får följa sin dröm och arbeta med det man älskar(?)😙 Jag är trots allt min egna chef och slipper därför utsättas för “måsten” varje dag.. Jag bestämmer helt själv hur jag ska driva min blogg!
 
Anyway.. Jag ska iväg till centrum nu för att shoppa!😃 Därefter tänkte jag köra ett motionspass på gymmet och sola lite solarium för att bli ännu brunare än vad jag är i dagsläget.. Ärligt talat känner jag mig blek idag, så jag ska nog både sola solarium och BUS:A mig ikväll! Alltså jag älskar mitt lyx-gym mer och mer för varje dag som går haha..😍 Det var ju en läsare som kommenterade att många gym har samma fördelar som flex, men jag har svårt att tro på det eftersom jag aldrig hittat något liknande!😉 Flex i Tyresö (som jag tränar på) har ju solarium, bastu, olika pass och kaffe i lobbyn! Hur många gym har det egentligen? Allt ingår dessutom..
 
Här är dagens outfit förresten.. Jag körde på en väldigt enkel och grå-svart look idag eftersom det är söndag och på söndagar behöver man ju inte vara hur fin som helst hehe!😁 Det blev en bekväm outfit helt enkelt..
 
TRÖJA – BROADWAY // BYXA – GINATRICOT // SKOR – NLY SHOES // HALSBAND – GINATRICOT
 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.