VARDAG

WHITE JEANS

Hej bloggen!
 
Jag har precis varit på gymmet och tränat samt solat lite solarium..😃 Det var verkligen ett bra sätt att starta min lördag på hihi!😙 Smärtan i ryggen är äntligen borta, YEY! Jag är så himla lättad över det eftersom den har begränsat mig så mycket.. Jag kunde ju inte ens göra frukost till mig själv för typ 4 dagar sedan liksom!😉
 
Nu tänkte jag shoppa lite, tror det blir ett par nya tröjor faktiskt..😇 Och sedan ska jag åka hem igen för att redigera en videoblogg som kommer upp imorgon! Jag har verkligen varit duktig på att spela in videos nu, så ni kommer få mycket roligt att kolla på i veckan hihi.. Har bland annat spelat in en “reacting to my old videos” och en “januari favoriter”!😉🎥 Jag ser så mycket fram emot att lägga upp dom här på bloggen! Förresten, har ni några förslag på vad ni vill se för vloggar framöver så är det bara att skriva det till mig.. Älskar idéer!😃
 
BLUS – BROADWAY // JEANS – MADONNA // VÄSKA – B.S.B.Y // SKOR – NLY SHOES // SKAL – GLITTER
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.