VARDAG

DAGS FÖR SHOPPING

Hej bloggen!
 
Jag har haft en jättemysig förmiddag tillsammans med min pappa och min syster som kom hem till mig med semlor och dessutom hjälpte mig med dator-problemet, så nu är det löst.😃 Det var härligt att få familje-tid eftersom vi ses ganska sällan nu när jag flyttat hemifrån och dessutom har en blogg att driva, som tar tid!😁
 
Anyway.. Efter en mysig fika med familjen och en god lunch tillsammans med min pojkvän så är det dags att åka till centrum för att shoppa lite!😙 Jag kommer vara oerhört upptagen hela veckan som kommer så jag kommer inte ha tid att gå i butiker precis.. Så idag ska jag passa på att köpa det jag behöver!😇 Märkte att min deo är slut, och sedan ska jag även leta efter nytt torrshampo.. Mitt “goda” torrshampoo tog ju slut för ett tag sedan så jag har fått använda det som luktar blä dom senaste dagarna!😐 Jag har verkligen svårt för illaluktande produkter, varför tillverkas ens sånt? Alla skönhetsprodukter borde dofta gott enligt mig haha!😉
 
Har ni förslag på torrshampoo som doftar gott?
 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.