VARDAG

MORNING WORKOUT

Godmorgon bloggen!
 
Jag har precis varit på gymmet för ett väldigt hårt benpass!😃 Först körde jag en övning som är oerhört bra för att stärka min höft, därefter fick det bli spinning i 20 minuter och sedan avslutade jag med styrketräning och 15 minuter i solariumet haha!😉 Ett ganska bra sätt att starta dagen på och idag har jag ju dessutom en ganska lindrig smärta som går att leva med, skönt!! Jag som haft extremt ont i ett par dagar.. Dock vet jag att smärtan inte kommer hålla sig såhär “lugn” framöver, det går liksom i perioder beroende på vad jag gör på gymmet och i vardagen!😐 Fast en dag med lägre smärta är bättre än ingen.. Va gammal jag känner mig!😑
 
Idag är det äntligen fredag, jag älskar fredagar!😃 Och nu ska jag först och främst ta en dusch efter mitt pass och därefter ska jag typ göra sådana här tråkiga saker som att sätta igång en tvättmaskin med mina svettiga träningskläder och försöka fixa ett problem med datorn som uppstod för en stund sedan..😐*puh* Jag blir trött på min dator och alla problem, nu när jag hade fått ordning på allt så uppdaterade jag iMovie. Men när jag väl öppnade programmet igen fanns inte mina filer kvar(?) Så himla konstigt, så nu måste jag uppdatera händelser och projekt, men varje gång jag försöker göra det kraschar iMovie..😢*suck* Jag hatar problem!
 
Anyway.. Jag ska som sagt duscha och fräscha till mig nu, så vi hörs lite senare sweeties!
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.