VARDAG

NU ÄR DET FREDAGSMYS

Hej bloggen!
 
Jag skrev ju tidigare idag att det inte blir någon utgång eftersom jag går på smärtstillande, så istället stannar vi hemma, kollar på “star wars” och äter pizza haha!😉 Det känns väl lite surt att vräka i sig pizza efter det hårda träningspasset jag körde klockan 8:00 imorse, fast man måste få leva lite också trots att man tränar!😁
 
Imorgon kommer min pappa och storasyster hit, det ser jag verkligen fram emot!😃 Jag har inte hunnit träffa min syster på så himla länge eftersom vi båda är jobb-narkomaner och bor väldigt långt ifrån varandra.. Men nu ska vi äntligen ses och äta lunch ihop!😙 Pappa ska även hjälpa mig med det här dator-problemet jag haft sedan imorse.. Det är ju inget problem som påverkar min blogg, men däremot förhindrar det ett projekt på sidan av som jag arbetat med ganska länge nu. Så han ska se om problemet går att lösa!😇 Personligen har jag en tendens att bli väldigt irriterad när det kommer till tekniska problem, kanske beror på att jag är blond haha(?)😉 Det var nämligen några bloggläsare, eller snarare haters som antydde det i kommentarsfältet för ett tag sedan.. Asso, ibland vet jag inte om jag ska skratta eller gråta(!?) Anyway, blondes have more fun!!😙
 

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.