VARDAG

CHIC FRIDAY

YEY!😃 Äntligen är det fredag.. Så himla skönt att ha en anledning till att ligga hemma i soffan och se på film med något gott snacks till haha!😉*blink* Eftersom jag fortfarande har ont och äter smärtstillande tänker jag skippa utgång ikväll, och istället göra hemgjorda hamburgare med pommes tillsammans med pojkvännen.😙
 
Så hur mår min kropp nudå? För 3 dagar sedan hade jag ju oerhört ont och var tvungen att ta bloggpaus för att istället försöka sova.. Då var det ansträngande och plågsamt för mig att vara vaken liksom!😑 I dagsläget mår jag bättre! Jag är uppe på benen i alla fall och smärtan är inte överdriven.😃 Mina smärtstillande dämpar det värsta som tur är.. Dock har jag fortfarande ont och det är dessvärre inget jag kan tänka bort. Självklart är jag fortfarande helt besluten om att jag ska vinna över smärtan som varit min värsta fiende i många år nu!😉 Imorgon kommer jag ju förresten svara på alla höft-frågor i en vlogg, missa inte det om ni undrat någonting..
 
Här är dagens snygga outfit..😙 Jag är typ kär i mina ljusrosa chinos. Dock har jag inte använt dom på flera år eftersom dom suttit för tight men nu verkar det som att träningen gett lite resultat så jag äntligen kan ha på mig dom igen..😍 Lovely! Det här är en utmärkt outfit när man vill sätta guldkant på vardagen och va chic!
 
T-SHIRT – BROADWAY // BYXA – RWNY // SKÄRP – KAPPAHL // VÄSKA – B.S.B.Y // SKOR – WRANGLER
 

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.