DAGBOK

TORSDAGS-OUTFIT

 Hej allihopa!
 
Jag hoppas det är bra med er och att ni haft en fantastisk dag hittills!😃 Min dag började ju med smärta, men trots det kom jag iväg till gymmet och passade även på att sola. Det kändes fantastiskt bra att träna idag igen eftersom jag hade så himla ont i förrgår.. Jag blev sängliggandes och grät av smärta!😑 Men det sista jag vill är att ge upp mina mål och drömmar om ett smärtfritt liv!!😙 Jag ska ju vinna det här kriget, inte smärtan!😉
 
Här är dagens enkla torsdags-outfit förresten!😃 Jag har bokat in min fotograf i hela 8 dagar framöver så ni kommer få se fina bilder på vad jag har på mig under lite mer än en vecka nu, YEY!😙 Jag vill ju verkligen få in outfit-foton som en rutin här på bloggen, men det är lättare sagt en gjort när man är upptagen så himla ofta.
 
TRÖJA – BROADWAY // BYXA – GINATRICOT // SKOR – NLY SHOES // HALSBAND – GINATRICOT
 

6 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.