VARDAG

GODMORGON

Gash.. Vad jag älskar sådana här morgnar då man bara kan koppla av i sin morgonrock och känna att livet är långt ifrån dåligt haha!😉 Trots att jag har oerhört ont fortfarande känns det som gårdagens fitness-event fick mig ännu mer motiverad till att fortsätta kämpa! Jag tänkte prata mer om gårdagens “girls night event” i ett senare inlägg så ni får se lite bilder också, men jag vill bara nämna att jag verkligen funnit motivationen till att träna och leva sundare nu!!😙 Och det känns bra! Dock kommer jag inte förvandla hela min blogg till något fitness-imperium precis.. Jag kommer ju fortsätta driva en personlig blogg, fast med inslag av träning förstås!
 
Jag har precis vaknat, gjort iordning frukost och nu ska jag redigera videoblogg!😃 Som ni vet kunde jag inte få upp gårdagens vlogg och det ber jag verkligen om ursäkt för.. Men nu har jag i alla fall goda nyheter!! Efter en hel del googlande och kämpande löste jag äntligen problemet, som faktiskt var väldigt enkelt!😙 Jag hade inte raderat “kasserade” videoklipp och därmed gick det inte att föra över vloggen till datorn.. Nu är det löst!
 
Idag ska jag först och främst fotografera, skriva inlägg, redigera vloggar osv..😉 Sedan ska jag fixa mig och möta upp min frisör Tove som precis kommit tillbaka till Sverige! Vi har planerat in en liten vin-kväll för att kickstarta helgen och fira att hon är tillbaka. Det ska bli jättemysigt!😃 Så det är dagens planer so far.. Jag ska väl hinna med ett gympass och lite solarium också, men det blir nu på förmiddagen så jag hinner med allt!😇
 
Anyway.. Jag ska som sagt äta frukost nu och piggna till! Mitt liv fungerar ju inte utan kaffe på morgonen så jag sover i princip fortfarande haha..😉 Vi hörs lite senare sweeties, och då får ni se mer från eventet igår!!
 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.