VARDAG

BUDO&FITNESS EVENTET

Hej bloggen!
Det var oerhört mysigt på gårdagens fitness-event som hölls av Budo&Fitness i en av deras butiker.???? Vi fick bland annat testa olika nyheter inom celsius och aloevera!???? Sedan passade jag även på att smaka en helt ny ProPud som kommer ut i butikerna nästa vecka.. Jag kan ju avslöja att den var oerhört god och utan tvekan kommer bli väldigt populär i fitness-världen.???? Ärligt talat har jag aldrig prövat en ProPud förut eftersom jag har varit så himla insnöad på Lindahls kvarg hela tiden haha.. Men nu när jag väl smakat ProPud kommer jag nog inte köpa en Lindahls igen!???? Jag är ju en godis-gris och om man älskar sött är karamel-smaken perfekt!!
Här kommer några foton från eventet sweeties…

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.