VARDAG

TRÄFFA MIG PÅ EVENT IKVÄLL

Hej bloggen!
 
Jag är inte helt återställd i ryggen, men jag tänkte trots det köra ett gympass idag!😃 Med tanke på att jag typ bara kommer träna ben idag är jag knappast orolig för att något ska hända med min rygg precis.. Det är nog bara någon som kommit i kläm i ryggen, typ en nerv eller något liknande! Det släpper nog snart ska ni se!😉
 
Efter träningspasset blir det en snabb dusch och sedan måste jag göra mig iordning! Jag ska på ett event som Budo&Fitness håller i ikväll..😙 Ni som följer mig på instagram vet ju redan vad det är för event.. Men för alla andra tänkte jag faktiskt förklara vad det är för något! Eventet heter “Tjejkväll” och hålls på Västbergavägen 4 (Telefonplan) ikväll mellan klockan 19.00-21.00!😃 Som ni hör är det en tjejkväll, so no boys allowed haha!😉 Jag har dock inte fått tag på någon tjejkompis som är ledig ikväll än, detta blev ju lite “sista minuten” för mig, men jag tänkte faktiskt gå ändå eftersom jag älskar Budo&Fitness event! Alla tjejer är som sagt välkomna till det här fitness-eventet, så om ni kommer dit ikväll får ni gärna säga hej!😙 Det är alltid kul att träffa läsare..
 
TRÖJA – PRO TOUCH // BYXA – H&M // BAG – BUDO&FITNESS // SKOR – ADIDAS // SHAKER – FEMALE
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.