VARDAG

REDO FÖR FITNESS-EVENT

Hej bloggen!
 
Jag hade filmat och redigerat en videoblogg idag som egentligen skulle kommit upp för ett par timmar sedan, men min dator vill verkligen inte samarbeta..😑 Jag har försökt få ner filen från iMovie i säkert 2h nu men det vill helt enkelt inte fungera. Så jag får skriva ett inlägg istället tänkte jag!!😙 Hoppas jag får upp vloggen idag..
 
Om ett par timmar ska jag åka iväg till eventet “Tjejkväll” som hålls av Budo&Fitness!😃 Jag åker som sagt dit själv idag eftersom alla mina tjejkompisar antingen jobbade eller hade annat planerat ikväll.. Men jag tror det blir härligt ändå eftersom jag har ett samarbete med B&F och därmed känner några stycken som jobbar på eventet.😇 Det jag ser mest fram emot är väl att testa nyttiga våfflor, alltså våfflor med protein! Jag har hört att dom ska vara väldigt goda och härliga, så det kanske bli mitt nästa beroende haha!!😉*blink*  Hur som helst blir det väl en hel del shopping av olika pulver och tränings-grejer.😙 Jag ser fram emot en lyckad kväll!
 
Nu ska jag äta en tidig middag bestående av sallad med balsamvinäger..😍 Ja, jag tycker det är oerhört gott med balsamvinäger haha! Vet att det är sjukt konstigt och kanske lite äckligt men jag kan inte sluta.. Äter det till allt ifrån sallad till bröd och även ost faktiskt.. Men alla har väl någon konstig grej dom gillar, ellerhur? 😉
 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.