VARDAG

KAFFEMASKIN

Godmorgon bloggen!
 
Jag har hittat min kärlek här i livet, nämligen en kaffemaskin haha..😉 Hur kan jag missat hur härligt det är att ha en sån här söt liten maskin i köket(?) Det var verkligen skönt att bara behöva trycka på en knapp när jag vaknade idag hehe..😁 Just idag var det extra uppskattat eftersom jag har sträckt till ryggen på något sätt!😐 Börjar nästan tro att jag har fått ryggskott eller något liknande!!😢 Det vill jag ju inte ha, kan man verkligen få det i så här ung ålder haha? Jag har bara sett äldre (som typ min farfar) få ryggskott.. Suck, jag vill inte ha ont!
 
Idag hade jag tänkt träna.. Men det är näst intill omöjligt när jag inte ens klarar av att hålla i systemkameran eller röra mig ordentligt på vänster sida!😑 Så idag tänkte jag istället göra så mycket stillasittande arbete som möjligt.. Vilken tur att jag är högerhänt så jag åtminstone kan göra arbete på datorn!😇 Det värsta som finns är när man inte kan göra mer än att se massor av filmer och bara ligga ner i princip.. Det gör mig så rastlös!!
 
Anyway.. Jag ska dricka mitt kaffe nu och redigera några vloggar!😙 Det blir inte så mycket mer frukost än så idag eftersom jag har för ont för att sträcka mig efter smoothie-ingredienser på hyllan.. Så tragiskt haha!😉
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.