VARDAG

LEVER MED EXTREM SMÄRTA

Hej bloggen!
 
Jag är verkligen ledsen, men jag måste bara vila idag!!😑 Min rygg och höft gör så ont att jag inte orkar vara uppe på benen typ..😢 Jag visste från början att träning skulle leda till smärta eftersom min höft är oerhört svag på grund av höftskadan jag haft i 10 år tid.. Men att jag skulle få såhär ont kunde jag inte ens gissa!😐
 
Idag kommer jag försöka vila! Det är en kamp för mig att ens vara vaken just nu..😑 Höften värker konstant och mina smärtstillande är inte starka nog. Sedan har jag också fått problem med ryggen och vad det beror på kan jag faktiskt gissa mig till.. Min höft har ju varit anledningen till flertal ryggproblem förut, men aldrig så kraftigt som nu!😢 Förhoppningsvis mår jag bättre imorgon när jag vilat i typ ett dygn.. Ärligt talat så har jag aldrig haft såhär ont någonsin förut. Det enda jag hoppas på är att jag i slutändan, efter all hård träning och extrem smärta äntligen får leva ett smärtfritt liv.. Jag tror det är det enda som driver mig att fortsätta framåt!
 
Ha en fantastisk dag så hörs vi imorgon igen sweeties..
 

9 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.