VARDAG

HAPPY FACE

Hej bloggen!
 
Jag har bytt om till mjukisar nu och alldeles strax tänkte jag äta lunch..😃 Det blir en sallad med gurka, tomat och en oerhört god balsamvinäger som dressing!😙 Jag är typ beroende av balsamvinäger och äter det till allt möjligt faktiskt! Men till vitt bröd eller sallad är balsamvinäger godast enligt mig..😍 Kan typ inte få nog haha!
 
Idag är det mycket planering som måste göras.. Jag måste som sagt mejla med annonsörer, redigera vloggar och även redigera foton för att hinna med allt den här veckan!😇 Så idag blir uppdateringen här på bloggen kanske lite seg, men det är ju trots allt måndag och då får man vara lite efter haha!😉*blink* Jag hoppas jag får positiva svar från annonsörerna så jag kan komma med roliga och spännande inlägg framöver! Men jag är ju som sagt lite försiktig när det kommer till samarbeten.. I bloggvärlden kan man lätt bli lurad och det är det sista jag vill ha ut av ett samarbete!😐 Håll tummarna för att företagen jag pratar med har positiva idéer nu!!
 
Vi hörs lite senare sweeties.. Jag ska jobba på nu så jag kan komma med roligare inlägg framöver! För vem vill egentligen läsa om att jag sitter här i mjukisar och ska äta sallad strax haha? Vilken tur att jag ser bra ut i alla fall så mina läsare får ut nått bra utav det här inlägget i alla fall..😉 Visst har jag blivit brun förresten? Lovely..
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.