VARDAG

GYMMAT OCH SOLAT

Godmorgon bloggen!
 
Jag har precis kommit innanför dörren och nu tänkte jag ta det lugnt en liten stund..😃 Min höftskada gör ju oerhört ont efter träningspasset jag körde nu på morgonen, så jag tycker att jag förtjänar att ta det lite lugnt framför TV:n faktiskt haha!😉 Ska nog kolla på “kardashians” och äta frukost.. Som vanligt tänkte jag göra en smoothie och en kopp kaffe med en matsked coconut oil!😙 Utan tvekan den absolut bästa frukosten ever..
 
Idag har jag en del att planera.. Jag måste redigera massvis med bilder från photoshootet igår och dessutom måste jag mejla runt till några annonsörer som kanske vill göra en “alla hjärtans dag” video med mig, visst låter det roligt?😃 Dock måste vi noga gå igenom allt innan jag skriker JA till ett samarbetet haha!😉*blink* Jag är ju nämligen ganska försiktig när det kommer till blogg-samarbeten eftersom jag inte vill bli lurad eller “förlora” på att gå in i ett samarbete med ett företag.. Men nogrannhet är jättebra, trots att det tar en jävla massa tid haha!😄 Så idag blir det en sitta-vid-datorn-och-arbeta-med-bloggen-dag kan man väl säga.. YEY!!
 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.