VARDAG

SOLARIUM

Godmorgon bloggen!
 
Här står jag och steker i solariumet en tidig morgon haha..😉 Det känns verkligen skönt att starta dagen med lite avkoppling och värme!! Jag har frusit så himla mycket utan anledning dom senaste dagarna, så att stå här och svettas känns faktiskt underbart om jag ska helt vara ärlig. Dessutom blir jag brun på köpet hihi, YEY!!😃
 
Idag är det ju söndag och jag har lyckats boka upp alldeles för mycket.😁 Jag ska bland annat åka till centrum för att köpa skönhetsprodukter, fota med min fotograf, fixa i lägenheten (eftersom vi ska måla om osv..) och sedan ska jag även hinna städa här hemma.😐 Ganska fullt upp med andra ord, men så är det ju ibland när dygnet har för få timmar haha.. Ofta önskar jag att man hade lite mer tid på sig så man kunde hinna med allt! Men tyvärr är ju det inte möjligt, så jag måste gång på gång prioritera och välja mellan olika saker.. Hate it!😢
 
Anyway.. Innan jag sätter igång med allt som ska hinnas med idag tänkte jag mysa ner mig i en filt i soffan och äta frukost faktiskt!😃 Så vi hörs helt enkelt lite senare när jag har fått i mig kaffe och smoothie..😙💕
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.